Helfoliering av Porsche - 3M 1080 helfolieringsfolie En svært fornøyd kunde etter helfoliering av bil med 3M IJ40C-10 laminert med 3M IJ40-114 Tekst, logo og fargebilder i kombinasjon på kjøretøy 3M 1080 laminert med 8520 matt laminat. Dekorelementene er printet og skåret i 3M IJ380-10 med 8580 laminat. Logoelementer og helfoliering av panser Firmaprofilering i form av tekster og logoer Porsche 911 Turbo helfoliert med 3M 1080 Perforert vindusfilm på bil - slipper lyset inn samtidig som man kan ha et motiv på ruten Lastebildekor levert til Gilde ved Martin Stenbro AS Bildekor med 3M chrome folie - den beste i sitt slag Helfoliering av van med 3M IJ380 wrap folie Helfoliering av bil skaper et unikt uttrykk Helfoliering av bil kan gi stilige effekter Profilering av produkter på lastebilsider gir god markedsføringsverdi Helfoliering av kjøretøy med 3M IJ380 wrap folie

Bildekor

Reklame og bedriftsprofilering på bil og kjøretøy er svært virkningsfullt og benyttes av både små virksomheter og store internasjonale selskaper. Dekoren tilpasses kundens kommunikasjonsbehov og kan innebefatte alt fra utskjærte tekster, logoer, striper til heldekkende printet dekor. Vi gir råd og veiledning og produserer dekoren etter dine spesifikasjoner.

Bildekor/reklame tilpasses kundens kommunikasjonsbehov. Individuelle løsninger med selvklebende tekster, logoer, striper og fargebilde produseres etter dine spesifikasjoner.